IMG_4477

Als afgestudeerde ingenieurs op het gebied van polymeren en coatings hebben we zelf aan de basis gestaan van de productie en doorontwikkeling van polyurethanen en pu coatings. Met name de verbetering van de eigenschappen van pu coatings en applicatie methoden hebben we onderzocht en passen we nu toe in de praktijk. Wij maken zelf onze applicatie methoden en passen daar waar nodig de processen aan om een prachtige vloer te creëren.

Met alle kennis in huis en een eigen installatie team kunnen we tot 1000 m2 gietvloer, projectmatig zonder inleenkrachten verzorgen hiermee onderscheiden wij ons van de vele vloeren bedrijven.

De meeste vloeren bedrijven huren zzpers in en laten de door u aangekochte vloer door een ander installeren. Mochten er dan problemen zijn kunnen deze twee naar elkaar wijzen.

U krijgt bij ons een vaste aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloop vanaf de kennismaking, tijdens de planning en uitvoering tot aan het opleveren en indien nodig ook daarna. Ook voorzien we u van een reinigingsvoorschrift en reinigingsproducten zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Met vertegenwoordigingen in verschillende landen kunnen we wereldwijd de installatie voor u verzorgen.
We hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en zouden u graag in onze showroom willen ontvangen.

Vraag nu een offerte aan