Betonlook vloeren

Liquid Design Floors – Uw specialist in Betonlook vloeren

Offerte aanvragen

Betonlook vloeren zijn zeer hygiënisch, naadloos, stofvrij en onderhoudsvriendelijk. De vloer sluit perfect aan bij een modern, industrieel en hedendaags woon interieur.

Betonlook Coatingsvloeren hebben hetzelfde onderhoudsgemak als de gietvloer. Omdat de coatingvloer naadloos is en een gesloten structuur heeft, is de vloer onderhoudsvriendelijk. Vocht en vuil krijgen geen kans en als u de vloer wekelijks stofzuigt, houdt u deze goed. Vlekken verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

 

new2

Vloerdikte coatingvloer / betonlook

De dikte van een coatingvloer ligt gemiddeld tussen de 0,1 en 1 millimeter. Hierdoor blijft de ondergrond in de meeste gevallen zichtbaar als u kiest voor een transparante coating. Zo realiseert u eenvoudig unieke patronen in uw vloer. De coatingvloer is ideaal als u bijvoorbeeld een beton- of cementvloer heeft liggen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij de vloerdikte aanpassen naar uw wensen.

Offerte aanvragen

Toepassingen coatingvloer

Vanwege de vergelijkbare eigenschappen met de gietvloer zijn er veel toepassingen denkbaar voor de coatingvloer. Zowel particulieren als zakelijke klanten hebben baat bij een coatingvloer. Bovendien is de coatingvloer zowel geschikt voor buiten als binnen. Het grote voordeel van een coatingvloer is dat er een goedkoper prijskaartje aanhangt dan een gietvloer. Omdat de coatingvloer een hoge trek- en druksterkte heeft, kunt u de vloer zwaar belasten. Hierdoor is de coatingvloer ideaal voorindustriële toepassingen, waarbij zware machines gebruikt moeten worden. Omdat de coatingvloer bovendien ook nog goed bestand is tegen chemische stoffen, kan de vloer goed gebruikt worden in bijvoorbeeld de agrarische sector, bij bedrijven in de voedings- en veeindustrie, in magazijnen, parkeergarages of de chemische industrie. Voor bedrijven waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt, zoals bejaardencentra en ziekenhuizen, is de coatingvloer ook van voordeel omdat de vloer vloeistofdicht en vuilafstotend is. Kortom, de coatingvloer is te leggen op elke ondergrond en in elk binnenmilieu.